BEZOEK OOK WWW.GLASSSERVICE-EXPRESS.NL

Heldere glasservice met oog voor uw veiligheid

De Glasservice-Express van Schunselaar’s Schildersbedrijf, staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar in geval van nood. Zo kunnen we snel en vakkundig bijvoorbeeld uw winkelruit, het glas in uw voordeur of uw isolatieglas vervangen. Het enige wat u hoeft te doen is ons gratis servicenummer 0800-0240123 bellen. Ons deskundige team herstelt in no time uw glasschade. 

Vakwerk in beglazing
Maar we zijn er niet alleen in tijden van nood. Ook voor ander beglazingswerk kunt u prima bij ons terecht.De  Glasservice-Express biedt een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Van het aanbrengen van dubbele beglazing (HR-glas), spiegelwanden en geslepen glas tot aan hardglazen puien, vloerpotten en veiligheidsbeglazing. Wij hebben het voor u in huis. Bijvoorbeeld om geluid of vuur te weren, het energielabel van uw woning te verhogen en betere isolatie aan te brengen om zo energie te besparen.

Uiteraard werken we volgens de laatste normen van de overheid en kwaliteitsorganisaties zoals het Nederlands Normalisatie-instituut. De beglazing plaatsen gebeurt efficiënt, met oog voor uw en onze veiligheid. Kortom: we maken vakwerk van beglazing. 

De plussen van de Glasservice-Express:
+ 24/7 beschikbaar
+ Snel en vakkundig
+ Slechts één gratis belletje
+ Al het beglazingswerk
+ Isolatie en energiebesparing
+ Specialist in folie
+ Vakwerk in beglazing
+ Zorg voor milieu: gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en de juiste afvalstromen
Delen